RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У мережі жорстко пройшлися по фіналісткам українського "Євробачення" через Крим і війну з Росією: відео

У мережі розгорівся гучний скандал за участю фіналісток українського "Євробачення" з дуету ANNA MARIA, які не змогли дати відповідь на питання журналіста про те, чий Крим.

Відповідне відео з інтерв'ю опубліковано в YouTube.

"Насправді Крим залишився Кримом. Те ж саме море, ті ж самі гори, те ж саме повітря .... Мені здається, Україна втратила Крим. Це наша думка", - відповіли дівчата на питання журналіста Романа Скрипіна про те, що ж сталося з Кримом.

Але журналіста не задовольнила така відповідь дівчат, і він запитав прямо: чи відбулася окупація Криму, який є частиною України.

"На це питання ми просто не будемо відповідати, оскільки ми не є політиками, ми не є членами секретаріату президента, щоб відповідати вам на такі складні політичні питання", - сказали дівчата.

Дивитися з 15:26

У мережі тут же почали обговорювати почуте.

"Самі пєвіци своїм ротом не можуть вголос вимовити що Крим український, кісткою в горлі у них застрягає тема кримських татар, вони "внє палітікі", і вобще "всьо сложно". І "безсмертний полк", "дідивоєвали", Інтер і абирвалг і москвошвєя і кококо", - прокоментувала інтерв'ю в Facebook журналістка Олена Добровольська.

Відзначимо, дует ANNA MARIA заснували кримчанки Анна і Марія Опанасюк. У сестер впливові батьки в Криму. Зокрема, як повідомляють місцеві ЗМІ, мати дівчат, Лариса Опанасюк, займає посаду віце-прем'єра в окупаційному "уряді" півострова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Білорусь потрапила в гучний скандал через Крим.