RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Моліться і вмирайте: священик РПЦ, який втік з України, розлютив мережу цинізмом

У мережі обговорюють висловлювання скандального священика і фаната "руского міра" Андрія Ткачова, який порадив православним жінкам ніколи не роздягатися перед лікарями-чоловіками для проведення медичного огляду.

Про це повідомляє ресурс "Рідус".

Клірик храму Святителя Василя Великого в селі Зайцеве Одінцовського району Московської області протоієрей Андрій Ткачов підкреслив, що жінкам не можна роздягатися перед медиками чоловічої статі, навіть якщо альтернативою лікуванню стане летальний результат.

"Наші всі - враспонашку! Перед усіма - на здоров'я! Роздягаються скрізь! І в докторській, і на пляжі, і на танцюльках - все голі ходять. І хворіють, і здихають, як пси, під парканом, безглуздо прожили, безглуздо померлі", - заявив Ткачов в своїй авторській програмі питань і відповідей на телеканалі "Царгород".

"А є люди, які кажуть: "Не треба мене лікувати! Щоб я роздягався перед вами, щоб ви мені лізли туди, лізли сюди! Та не треба цього - я і так помру". Ви коли-небудь про це думали? Думаєте вічно жити в цій смердючій плоті? Це велике щастя, чи що? Та ні, померти - більше щастя. Коли Бог накаже. І ти готовий. пийте святу воду частіше і моліться Богу. А якщо вже вмирати довелося - вмирайте!" - додав священнослужитель.

У тій же передачі отець Андрій розкритикував "лікарську мафію" і високі ціни на медичні послуги, а також нагадав, що при всіх досягненнях сучасної медицини хворі не отримують гарантій на одужання.

Користувачів мережі такі висловлювання протоієрея привели до сказу.

Нагадаємо, Андрій Ткачов був священиком і в Україні - Львові та Києві. Однак в 2014 році він втік до Росії, де відзначився украіноффобскімі заявами.

Як повідомляв "Апостроф", священик Російської православної церкви Всеволод Чаплін заявив, що в переговорах з США Росія повинна погодитися на повалення президента Сирії Башара Асада, але при цьому окупувати лівобережну Україну.