RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Лист з Донецька: пенсіонер розповів про "радощі" життя в окупації

Пенсіонери Донецька скаржаться на злидні і незадоволені режимом бойовиків ДНР.

Відповідний лист з окупованого міста опублікував в Facebook російський журналіст Павло Канигін.

"Прийшов лист від донецького пенсіонера - дідусь скаржиться на злидні і лається на сепарскій режим. Майже через п'ять років щось раптом перемкнуло. Але ж задоволені пенсіонери - опора всякому кримінально-злодійському установі, що там говорити про ЛДНР", - написав він.

Зокрема, 80-річний житель Донецька Павло Михайлович поскаржився, що йому не виплачують пенсію.

"У місті є Конституція, КК, пишуть накази - все бутафорське бо на звернення до глави ДНР мені відповіли" виплати пенсії, на жаль, підстав немає"... Без грошей, немає продуктів харчування", - сказано в повідомленні.

За словами пенсіонера, його 78-річної сестри видають пенсію 2600 рублів, при тому, що продукти і комунальні послуги обходяться занадто дорого.

"Мої радянські заощадження в Ощадбанку СРСР обклали санкціями заморозили, хоча Росія успадкувала все від СРСР. Копив, збирав а всі гроші, інвестиції захопили багаті. Коли повернуть невідомо. Ні честі, ні совісті, ні моралі - теж заморожено. Хто може допомогти повернути гроші - депутати ? Президент? Минулого пишаюся - нинішнім немає, краще не знати сорому такого. Хто з чиновників контролює ДНР? Дайте телефон, я подзвоню, або написати з блокадноголодного?" - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше екс-ватажок ДНР зізнався, як грабував Донбас під крики про війну.