RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Криму знайшли нове застосування для "няши" Поклонської: фото

В окупованому Криму місцевий виробник косметики випустив "лімітовану серію рожевої води "Поклонська", на честь екс-прокурора і нинішнього так званого "депутата Держдуми" від півострова Наталії Поклонської.

Про це повідомляється на Facebook сторінці комбінату "Кримська роза".

"Ми робимо рожеву воду із зображенням Наталії Володимирівни (Поклонської) з написом: "Няш-мяш, Крим наш. Її можна буде придбати в наших фірмових магазинах", - розповів генеральний директор компанії Іван Гладун.

На етикетці косметичного засобу зображена Наталія Поклонська в білому генеральському кітелі прокурора. Макет схвалила сама Поклонська, розповів Гладун. "У лютому нас (комбінат "Кримська роза") відвідала Наталія Володимирівна, вона була на виробництві. Обговорили з нею цю ідею. Узгодили все макети", - додав гендиректор підприємства.

У коментарях користувачі неоднозначно поставилися до цієї ідеї. Деякі коментатори пропонують увічнити в косметиці та інших "депутатів ГД РФ від Криму". "Чекаю одеколон Шеремет і скраб Бальбек", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", скандальна "депутат" Держдуми РФ від окупованого Криму Наталія Поклонська заявила, що збирається гуляти по Києву.