RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Друг "Ополченочкі" розповів про українських солдатів, убитих "легендою ДНР": відео

Екс-бойовик ДНР з Сербії Деян Берич, заявив, що незрозуміло, як українська сторона могла прийняти "Ополченочку" Світлану Дрюк, оскільки на її рахунку велика кількість смертей бійців ЗСУ.

Інтерв'ю з найманцем опублікували ЗМІ сепаратистів.

"Я не розумію, як її українці могли прийняти її у себе, коли вони добре знають, як добре працювали танкісти 11-го полку. Наприклад, коли ми співпрацювали з 11 полком, і працювали в розвідці як коригувальники, її екіпаж давав одні з кращих результатів по українській стороні. Вони стільки танків спалили на українській стороні, стільки повбивали солдат", - сказав зокрема він.

Берич наголосив, що шокований вчинком Дрюк, оскільки та, за його словами, була "ідейним бійцем" - одним з кращих в рядах терористів, очолювала "один з кращих екіпажів".

На думку найманця, Дрюк могли запропонувати дуже багато грошей. Однак він "не може зрозуміти", як українці можуть довірити Дрюк зброю "після того, як вона вбила стількох їх побратимів".

Як повідомляв "Апостроф", в мережі неоднозначно поставилися до того, що Дрюк виставляють героєм, незважаючи на те, що вона вбивала українських військових.