RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Маршрутка лягла на спину: з'явилися перші фото і подробиці смертельної ДТП під Львовом

9 березня біля села Козьова Сколівського району перекинувся мікроавтобус "Мерседес Спринтер", внаслідок чого одна особа загинула, ще двоє отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

За інформацією правоохоронців, водій автобуса, 55-річний житель Чернівецької області, не впорався з керуванням, що призвело до аварії. Жертвою ДТП стала пасажирка транспортного засобу. 19-річний юнак та 61-річна жінка отримали тілесні ушкодження.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Винуватцю аварії загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв "Апостроф", 9 березня о 4.20 по вулиці Келецькій у м Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Infiniti і Chery Tiggo, в результаті аварії госпіталізовано четверо людей.