RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

​У Харкові прогримів вибух: з'явилися перші фото НП із постраждалими

8 березня в місті Чугуєві Харківської області внаслідок вибуху гранати в приватному будинку постраждали дві людини - чоловік і жінка.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

Вибух в будинку по вулиці Осиновський стався приблизно о 21.30. Поліцію викликали сусіди. Як виявилося, за вказаною адресою проживає 46-річна жінка та її 26-річний син. Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі за вчинення хуліганських дій.

Виявилося, що 8 березня син і мати разом вживали алкоголь і під час застілля син продемонстрував матері гранату. Чоловік впустив боєприпас на підлогу, пролунав вибух. Потерпіла жінка перебуває у важкому стані в реанімації. Стан здоров'я іншого пацієнта задовільний.

Експерти поліції вилучили фрагменти гранати "Ф-1", правоохоронці встановлять місце придбання і мета зберігання боєприпасів. Слідчі кваліфікували дану подію по ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) з поміткою "нещасний випадок" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Як повідомляв "Апостроф", 28 лютого на Оболоні в Києві пролунав гучний вибух.