RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Астролог назвав точну дату падіння режиму Путіна і закінчення війни на Донбасі

Президент Росії Володимир Путін пробуде при владі не довше, ніж до 2021 року.

Таку заяву в інтерв'ю "Апострофу" зробив астролог Влад Росс. За його словами, до 2021 року слід очікувати зміну вектора розвитку Російської Федерації.

"Путін точно не дотягне далі, ніж 2021 рік, тому що саме королевська комбінація зірок, яка змінює всі тренди - Сатурн і Юпітер, входять в зодіакальний знак Водолія, пов'язаний з Росією, значить, варто очікувати повороту стратегій, якогось вектора розвитку країни. Тобто після 21 грудня 2020 року путінський режим однозначно і безповоротно впаде", - сказав він.

При цьому астролог зазначив, що Путін не намагатиметься захопити нові українські землі.

"Ні, це вже в минулому. Але 2020 рік небезпечний, адже Путіну взагалі не потрібен Донбас. Всі питають мене: Донбас Росія забере чи ні, адже там продовжують роздавати російські паспорти. Але Путіну потрібна вся Україна, принаймні її східна і південна частина, щоб повністю окупувати море і перекрити підхід до моря нашій країні. Йому потрібно, щоб потоки води йшли з Херсонської області до Криму. Він весь час буде про це мріяти. Якщо він не домовиться з новим президентом нашої країни, то природно, розпалювання якихось військових конфліктів триватиме весь 2020 рік. Але, я думаю, після 2021 року путінський режим піде. Тобто нам залишилося недовго чекати. У 2021 році я вже не бачу війни на Донбасі", - додав Росс.

Повну версію інтерв'ю читайте у матеріалі "Апостроф": Путін піде на дно, а Янукович повернеться на Донбас - прогноз Влада Росса.