RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії померла співачка Началова: названа причина

У Москві (Росія) померла російська співачка, актриса і телеведуча Юлія Началова.

Про це повідомляють в Telegram-каналі LIFE SHOT.

Юлії було 38 років, їй поставили діагноз серцево-судинна недостатність. Її госпіталізували в реанімацію у важкому стані. Також раніше повідомлялося, що співачку ввели в кому, її прооперували через загрозу абсцесу. Однак після оперативного втручання вона не прийшла до тями.

"Восьмого березня Юлія Началова потрапила в лікарню. Вона страждала на подагру і діабетом. Стан артистки постійно погіршувався - кілька днів по тому Юлію довелося ввести в кому і підключити до апарату штучної вентиляції легенів", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що за словами її піар-директора, Юлія Началова померла в лікарні в Москві.

За даними Telegram-каналу Mash, російська співачка померла від гострої серцевої недостатності, яка настала через набряк легенів і мозку.

"Юля Началова пішла з життя в оточенні родини і близьких. Вони перебували з нею в лікарні до останнього, до останнього же за неї боролися лікарі. Серце артистки зупинилося о 18:20", - йдеться в повідомленні.

Пізніше батько Юлії, Віктор Началов, розповів, що за попередньою інформацією, співачка померла через абсцес - гнійне запалення тканин.

Як повідомляв "Апостроф", на 88 році пішла з життя українська оперна співачка, народна артистка України Діана Петриненко, мати народного артиста України Тараса Петриненка.