RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Львові сталася найкурйозніша п'яна ДТП року: фото і відео

16 березня у Львов на проспекті Свободи трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі карети з кіньми та автомобіля Lanos.

Про незвичайну аварію повідомив в Facebook координатор ГО "Варта-1", депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, публікуючи відповідне відео.

"Щодо дтп яке сталося 16.03.2019 о 20:10 Між Каретою і Ланосом, дякуючи дописувачеві маємо відео де чітко видно, хто винен і ще як бачимо з відео на переході навіть не думав гальмувати, щоб дати людям пройти через пішохідний перехід", - написав він.

Згідно з інформацією поліції, винуватем ДТП став чоловік, який керував каретою і створив аварійну ситуацію на пішохідному переход. Також повідомляється, що чоловік втік з місця ДТП.

Патрульні склали на чоловіка постанову за ч.3 ст.127 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин, які перебувають у стані сп’яніння). Також інспектори оформили всі необхідні матеріали ДТП.

Як повідомляв "Апостроф", у неділю, 17 березня, в Києві сталася аварія за участю таксі Uber, в результаті чого постраждали четверо людей.