RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​На Дніпрі сталася смертельна НП з компанією молоді: вижила лише одна дівчина

24 березня в Полтавській області сталася НП на воді з компанією молодих людей: човен, на якому вони плавали, перекинувся.

Про це повідомляє місцеве видання kg.ua.

Так, 24 березня о 22:15 в Кременчуцьке відділення ДСНС в Полтавській області надійшов дзвінок про те, що на Дніпрі недалеко від острова Шаламай перекинувся моторний човен.

У човні знаходилися п'ятеро осіб: три хлопця віком 24-27 років і дві 18-річні дівчини, які разом відпочивали на острові. Одна з них змогла самостійно дістатися до берега і зателефонувати рятувальникам. Дівчина повідомила, що ледь допливла до берега, а що з її товаришами, не знає.

"Рятувальники всю ніч проводили пошукові роботи, але, на жаль, марно. Сьогодні до пошуків зниклих підключаться водолази", - повідомив начальник сектора зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ ДСНС України в Полтавській області Світлана Рибалко.

Як стало відомо, в пошуках були задіяні, крім рятувальників, водна поліція і місцеві жителі. Один із зниклих - співробітник поліції.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі стався кричущий випадок: вітром з пірсу в море здуло коляску з дитиною, мати малюка стрибнула слідом.