RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Швидкість була понад 200 км/год: з'явилися нові версії загибелі в Одесі дітей відомих бізнесменів

Діти відомих одеських бізнесменів Шаміль Гаджиєв і Вікторія Кравченко, які загинули в страшній аварії, мчали зі швидкістю 288 км/год.

Про це написав одеський блогер Володимир Шмуклер в Facebook.

"З приводу цієї страшної аварії: молодь розважається, влаштовують гонки по нічному місту, веселощі, драйв, адреналін..... і в результаті смерть! Трохи жахливих розрахунків - В гонці брали участь два автомобілі, BMW x6 і Porshe, перший автомобіль, втративши управління врізається в дерево і пасажири гинуть, а другий автомобіль (виходячи з відео камер) просто поїхав. Участок від перехрестя Семінарською до провулка Матросова в 130 метрів автомобіль BMW проходить за 1.6 секунди! тобто приблизно близько 80 метрів в секунду!!! за розрахунками - автомобіль BMW x6 рухався за декылька секунд до трагедії - 288 км/г!!!!! Я спочатку не повірив!, Але кілька разів перевірив ще раз! ПІДСУМОК - 288 кілометрів на годину Карл!?!?!?!? Молодь, розваги, гонки, драйв, адреналін..... СМЕРТЬ!", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу власник Porshe - голова ради директорів "ЗАРС" Георгій Бочорішвілі - заявив, що гонки не було.

"BMW пройшов настільки близько, що дивом не зачепив мій автомобіль. Далі все відбулося на моїх очах, ми відразу зупинилися, викликали швидку і дочекалися поліцію, рятувальників і медиків. Із загиблими я знайомий не був, і ні в яких гонках участі не брав. У салоні зі мною була моя дружина, їхали додому. Висловлюю рідним і близьким свої співчуття", - повідомив він виданню "Думська".

Власник Porshe Георгій Бочорішвілі

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відео смертельного ДТП в Одесі, яке відбулося в ніч на 24 березня. У центрі міста в результаті зіткнення зі стовпом загинули чоловік і жінка.