RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

​У трагічній ДТП загинув відомий український спортсмен: фото

Увечері 27 березня в Шевченківському районі Запоріжжя в страшній аварії загинув видатної спортсмен багаторазовий чемпіон України з кікбокінгу Олександр Власенко.

Про це повідомляє видання "Факти".

Автомобіль ЗАЗ-1103 "Славута", за кермом якого був Олександр, не розминувся з напівпричепом фури. Легковик тут же перетворилася на купу металобрухту. Водій загинув на місці.

У поліції повідомили, що ДТП сталася на перехресті вулиць Ігоря Сікорського та Віктора Духовченко після сьомої години вечора.

"Поки ми знаємо лише те, що водій фури здавав назад, щоб зробити розворот, і в цей момент вони зіткнулися. Водій "Славути" від отриманих травм помер, більше в машині нікого не було. Що стосується водія фури, то йому 19 років, він був тверезий. Остаточно обставини ДТП і винуватця встановить слідство. Допомогти в цьому можуть свідки", - повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції України Катерина Людвік.

Загиблим виявився 18-річний Олександр Власенко - студент Запорізького національного університету, іменитий і титулований спортсмен, тренер з кікбоксингу.

"Про трагедію ми дізналися тільки вранці 28 березня. Саша вчився на другому курсі, був дуже хорошим, порядною, товариським, чуйним до чужої біди. Звичайно, це важкий удар не тільки для його родини, а й для нас і для його друзів. Зараз ми, викладачі, і студентська рада організовувала щоб проводити нашого Сашу в останню путь", - розповів куратор Олександра, старший педагог факультету фізвиховання Кафедри теорії та методики фізичної культури і спорту Запорізького національного університету Павло Піптюк.

Похорон Олександра Власенко відбудуться 29 березня 2019 року.

Як повідомляв "Апостроф", під час матчу чемпіонату Габону між "Акандой" і "Міссіле" прямо на полі помер півзахисник господарів Герман цинги.