RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

День секретаря: вірші, листівки, фото і відеопривітання

24 квітня відзначають відразу кілька цікавих свят. Наприклад, саме в цей день відзначається Міжнародний день секретаря. Щоб нашим читачам було простіше привітати своїх знайомих з цим днем "Апостроф.Лайм" зібрав найкращі привітання в картинках, віршах і прозі.

Міжнародний день секретаря або День професійних адміністративних працівників - професійне свято всіх, хто будь-яким чином відноситься до адміністранівної сфері. Це торжество традиційно відзначається в різних куточках планети в середу останнього тижня квітня, другого місяця весни.

Щороку в цей день представники професії отримують привітання та подарунки. Також проводиться чимало різних заходів, форумів, фестивалів і зустрічей. Свято відзначають у багатьох країнах, але додаткового вихідного в його честь не дають.

***

Де скріпки і степлер, коли купити каву,
Кому подзвонити, де електрика носить -
Всі знаєш ти, фея, пурхаючи легко,
І в офісних стінах даруючи нам тепло.

У день цей осінній бажаємо тобі,
Щоб промінчики світла майоріли в душі,
Усмішка твоя не сходила з обличчя,
І радість, і щастя селила в серцях.

***

Кава, розклад, документи,
Інші серйозні моменти
Повинен строго секретар врахувати,
Щоб начальник в калюжу не зміг сісти.

В офісі будь-якому така птиця
Неодмінно біля комп'ютера гніздиться.
У день секретаря тебе ми славимо
І в вдячності нашої не лукавимо.

***


Фото: pixabay.com

***

Вітаю з Міжнародним днем секретаря і хочу побажати не втрачати в роботі жодної дрібниці, завжди знати відповідь на будь-яке питання, домагатися блискучих результатів і в діяльності, і в житті. Нехай твій кожен ранок починається з натхнення, нехай кожен день несе з собою удачу і світлу радість.

***

Вітаю з Міжнародним днем секретаря. Для секретаря дуже важливо терпіння, прагнення, різнобічне вміння і гарний настрій, чого я тобі і бажаю. Нехай в роботі завжди буде повний порядок, нехай в особистому житті вистачає всього і всіх для повного щастя.

***

Вітаю з Міжнародним днем секретаря і від душі бажаю завжди знати, що де лежить і кому як відповісти. Нехай в роботі будь-яка купа справ легко вирішується сама собою, нехай в житті завжди відбуваються яскраві, веселі, прекрасні події. А також бажаю вищого рівня і стилю, чудовою краси і професіоналізму!

***


Фото: pixabay.com

***

Читайте також гороскоп на квітень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.