RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Шматки розлетілися по трасі: фото смертельної лобової ДТП із фурами під Житомиром

Вранці 26 квітня на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин зіштовхнулося дві фури, унаслідок ДТП один водій загинув, іншого госпіталізовано.

Про це повідомляє Нацполіція.

Так, близько 4.30 водій автомобіля "MAN" з напівпричепом, 22-річний житель Волині, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з вантажівкою "Scania" з напівпричепом під керуванням 47-річного чоловіка з Рівенщини, що рухався у напрямку м. Києва.

У результаті обидва авто з’їхали з дороги та перекинулись. Молодший із керманичів від отриманих травм загинув на місці пригоди, іншого – госпіталізували до Лугинської лікарні.

Обставини зафіксовані на місці події вказують, що водій "MAN" заснув за кермом. Нині ця інформація перевіряється у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", у суботу, 27 квітня, в окупованому Росією Криму на трасі Сімферополь-Ялта сталася масштабна аварія.