RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Білорусі створили "вбивцю зомбі" на колесах: опубліковано фото і відео

У Білорусі звичайний автолюбитель модернізував свій автомобіль ГАЗ-24, перетворивши його в монструозний транспорт для виживання в умовах постапокаліпсису після ядерної війни.

Відео з презентацією модернізованого авто було викладено в YouTube, також про нього написали багато місцевих інформаційних видань.

На відео помітно, що автомобіль був посилений за рахунок броні на корпусі, гармат і кулеметів. Також власник авто повідомив, що йому довелося міняти задню вісь авто, щоб збалансувати навантаження через збільшення загальної ваги.

Механіка від стандартної "Волги", за словами автолюбителя, була збережена, як і 2,4-літровий чотирициліндровий двигун з чотириступінчастою механічною коробкою передач і "рідними" гальмами.

"Якщо Божевільний Макс був би білорусом і зомбі-апокаліпсис наближався до мінських воріт, він, ймовірно, водив би машину, яку ви бачите на фотографіях", - жартують журналісти.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилися фото військових автомобілів російської армії з розцінками. Як пізніше стало відомо, це була акція, влаштована підприємством "Росрезерви.РФ" з продажу списаної техніки.