RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

На коліна, тварюка! Вихователька влаштувала публічну "страту" в дитсадку, відео

У російському місті Краснодар в дитячому садку "Зірочка" агресивна вихователька влаштувала показову "страту" дитині на очах у всієї групи, відеозапис знущань потрапив в мережу.

В ході інциденту жінка змусила дитину встати на коліна і цілувати "землю руську".

При цьому свідками знущань стали ще двоє дорослих, які ніяк не реагують на покарання хлопчика.

У чому саме "завинила" маленька дитина - з відео не зрозуміло, свідки події також щодо цього коментарів не давали. На відео чутно, як жінка спершу звинувачує дитину в тому, що він душить дітей, а потім вичитує його за те, що він не любить "руську землю".

Один з коментаторів в мережі уточнив, що кривдницею дитини стала не вихователька, а завідуюча дитсадком, а вихователька з його групі в цей час просто спостерігала осторонь.

Пізніше стало відомо, що жінку звати Емма Мільнер. Вона стверджує, що хлопчик, який потрапив їй по гарячу руку - складна дитина. Йому п'ять років і він переїхав з однієї з південних республік.

За результатами інциденту стало відомо, що жінка написала заяву про звільнення за власним бажанням.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Казані (Росія) сталася надзвичайна подія на жвавій трасі: літня жінка з дитиною в колясці вирішила перебігти через проїжджу частину. В результаті, автомобіль збив коляску з дитиною.