RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Дніпро прибув борт з молодими бійцями, пораненими на Донбасі

В четвер, 2 травня в місто Дніпро прибув вертоліт з військовослужбовцями ЗСУ, які отримали поранення в ході бойових зіткнень з окупантами.

Про це розповіла у себе в Facebook радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа.

Вона зазначила, що на борту було двоє юних захисників України, один з них у вкрай важкому стані, зараз доставлений в лікарню Мечникова і підключений до апарату штучного дихання.

"У Дніпро військовим вертольотом евакуйовані двоє поранених захисників. Всю ніч військові медики боролися за життя військовослужбовців, оперували, стабілізували ... Стан одного сонечка, йому 24 роки, вкрай важкий, спрямований в лікарню Мечникова, на апараті штучної вентиляції легенів. Інший захисник, йому 22 роки, спрямований у військовий госпіталь", - написала Губа.

Чиновниця зазначила професійну роботу медичної служби ЗСУ і місцевої лікарки, які зберегли життя військовослужбовцям при складному транспортуванні.

"Медичний супровід в польоті забезпечила зав реанімацією нашого госпіталю полковник медичної служби Ольга Василівна Полякова", - зазначила вона.

Як повідомляв "Апостроф", з ранку середи, 1 травня, бойовики шість разів обстріляли позиції українських захисників на Донбасі, поранивши двох військових.