RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Погода на тиждень: синоптики розповіли, де в Україні настане літо

На початку нового робочого тижня на заході України синоптики прогнозують дощі, а в східних областях і Криму буде сонячна погода, місцями очікується до 26 градусів тепла.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Так, згідно з прогнозом Укргідрометцентру, на сході очікуються літні 24-26 градусів тепла. У північних центральних і південних областях буде + 19-22. Разом з тим, суттєве похолодання буде на заході. +9-11 у Волинській, Львівській, Рівненській, Тернопільській та Івано-Франківській областях, +11-13 очікується в Хмельницькій і Чернівецькій областях, +12-14 буде в Закарпатській області та +14-16 - в Житомирській і Вінницькій.

Вночі в західних областях очікується 5-8 градусів тепла, а на решті території +9-12.

У вівторок, 7 травня, дощі накриють всю Україну, а грози очікуються у всіх регіонах, крім західних.

На сході, а також у Сумській, Полтавській, Запорізькій та Січеславській областях збережуться літні температури - 20-26 градусів тепла. У західних областях трохи потеплішає - до 17 градусів. Найхолодніше буде в Хмельницькій, Чернівецькій, Житомирській та Вінницькій областях.

Вночі буде + 3-5 на заході і +8-12 на решті території.

Детально про погоду в Україні читайте в матеріалі "Апострофа": Коли потеплішає і припиняться грози: синоптики розповіли про погоду на перші травневі вихідні.