RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Під Черкасами завелася чупакабра-вбивця

Під Черкасами невідома істота за місяць задушила більше 30 кролів. Місцеві жителі впевнені, що це ніщо інше як чупакабра.

Про це повідомляють Вести Черкащини.

"Ми вже не знаємо, що думати, - розповідає місцева жителька. - Боїмося ходити по воду до джерела в луг. Кажуть, там живе якась чупакабра. Знищує ночами кроликів. Але не їсть їх, тільки душить і кидає. Так, за ніч в одному домогосподарстві ця істота задушила 15 кролів. У людей страх. Подвір'я загороджене. Високий паркан. Клітини закриті. Ця чупакабра, очевидно, дуже сильна. Навіть дошки на клітинах відриває. Люди розповідають, що в двоярусних клітинах істота подушила кроликів тільки на першому ярусі, на другому, мабуть, не дістала. На огороді поруч видно сліди, ніби величезної собаки".

У той же час, частина місцевих жителів впевнена, що це собаки.

"Насмешили! Яка чупакабра? Собаки у нас тут бігають, які хочеш: і великі, і маленькі, і середні. Безперервно. Земля на городі пухка, волога, тому і невеликий слід може під вагою подовжиться, буде здаватися більше. Днями у сусідів велика собака відв'язався, може це він бігав. Але через високий паркан пес навряд чи перескочить. Думаю, це якийсь тхір унадився. Він, як чує видобуток, сильно барабанить лапками, може що завгодно повідривати не тільки дошки. І пролізти може куди завгодно . Він у баби Ніни коли через димохід заліз в літню кухню і подушив всіх курчат з квочкою", - розповідають вони.

На думку зоолога Марії Дорош, це може бути куниця.

"По описаній поведінці цей звір більше схожий на куницю. Голодна собака навряд чи б тільки душив тварин. Він би їх сильно порвав, наївся. Однак дива трапляються, якщо вірити телевізійникам", - сказала вона.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в селі під Тернополем невідома тварина обескровила стадо овець.