RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Києвом заарештували небезпечного злодія в законі з Росії

5 квітня у Борисполі арештували "злодія в закон" на прізвисько "Батир Бухарський", який знаходиться у міжнародному розшуку.

Про це написав очільник Нацполіції Вячеслав Аброськін.

"Вчора суддя Бориспільського районного суду Київської області застосував до громадянина РФ, 1971 р.н., "злодія в законі" на прізвисько "Батир Бухарський" міру запобіжного заходу - арешт, і з подальшою екстрадицією до Іспанії. На території України він був затриманий працівниками управління стратегічних розслідувань Нацполіції на Київщині", - написав він.

"Батир Бухарський" тривалий час знаходиться в міжнародному розшуку, розшукувався правоохоронними органами Королівства Іспанії для притягнення до кримінальної відповідальності за незаконне злочинне об`єднання, відмивання грошей та фальсифікацію документів.

За словами, Аброськіна, "Батир Бухарський", проживаючи тривалий час в Іспанії, виконував особисті доручення об`єднання "злодіїв в законі" РФ щодо відмивання грошей, які виводилися з країн колишнього СРСР.

"Був "підзвітним" двом "злодіям в законі" на прізвиська "дід Хасан" й "Япончик". Після проведення спеціальної операції правоохоронними органами Іспанії виїхав в Україну, де скривався під іншими даними з підробленим паспортом громадянина України", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Дніпрі правоохоронці затримали злочинну групу з чотирьох осіб, серед них – кримінальний авторитет Володимир Щегольков з Криму на прізвисько "Арієць".