RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Автопарк, ресторан і елітний будинок: з'явилося повне відео розслідування про топ-чиновника "Укроборонпрому"

Журналісти виявили у заступника глави "Укрспецекспорту" Павла Старинця приховане від декларування майно і підозрюють його в отриманні "відкатів".

Повне відео розслідування опубліковано на Youtube каналі "BIHUS info".

За інформацією журналістів, елітний будинок чиновника записаний на його матір, а ресторан - на двоюрідного брата.

"А тепер - вікторина. Валерія Іванова виявила, що кожен день нашому герою якийсь чувак передає конверт. Виглядає це як "привезли відкат", але ми не впевнені. Будь ласка, подивіться сюжет, подивіться на ці зустрічі і якщо ви впізнали дядька, який на них приїжджає - напишіть мені. Хто він? Як його звуть? На кого він працює? Чи обгрунтовані наші підозри?", - пише журналіст Денис Бігус в коментарі до відео.

Нагадаємо, Павло Старинець - заступник директора оборонного держпідприємства "Укрспецекспорт". Ця компанія і її дочірні підприємства мають виняткове право експортувати військову техніку і зброю. Як відзначили журналісти, в декларації чиновника не вказані машини і ресторан. Також наголосили, що життя Старинця, не дивлячись на його офіційну зарплату, схоже на побут олігарха.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Україні в результаті реформи військово-промислового комплексу може бути ліквідований державний концерн "Укроборонпром".