RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

​На акцію в Києві прийшли з портретом "героїні" постільного фронту: соцмережі підірвали фото

На акції "Безсмертний полк" в Києві 9 травня серед портретів загиблих у Другій світовій війні помітили портрет американської порноактриси Саші Грей.

Відповідні знімки публікують користувачі соцмереж.

Це зображення виявилося троллінгом того, що на акцію часто приносять фото "дідів", які зовсім не воювали, а фейкових ветеранів. Або ж вшановують тільки героїв радянської армії, не кажучи про роль ОУН і УПА.

"Саша Грей давно вже не воює на тих фронтах, де вона отримувала свої перемоги, але пам'ять про неї все ще жевріє в деяких серцях", - написав у Facebook український нардеп Борислав Береза.

Цей портрет приніс ветеран війни на Донбасі Денис Антіпов. На ньому Саша Грей вказана як Олександра Сірко - вчителька, санітарка, герой кінохроніки. До речі, Саша Грей колись давно була вчителькою.

"Сумно від того, що люди погоджуються бути пішаками в іграх Кремля і реалізовувати "безсмертні полки", які задумані, як технологія ворожнечі, а не як зразок пам'яті заслугах ветеранів Другої світової. А найкращим прикладом того, що це тільки технологія, є плакати, які валяються на смітниках з цього маршу після його закінчення", - написав Береза.

Як повідомлялося, в центрі Києва збиралися люди, які бажають взяти участь в заходах на честь Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. "Апостроф" публікує ексклюзивні фото.

Також опубліковано яскраві фото з висоти пташиного польоту.

А також фото з акції біля Вічного вогню.