RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Народний фронт" закликав Facebook видалити нові фейки про Яценюка

Прес-служба політичної сили "Народний фронт" звернулася до адміністрації Facebook з проханням видалити і вжити заходів для припинення поширення чергового фейку в соцмережі щодо Арсенія Яценюка і його сім'ї.

Таке повідомлення з'явилося на сайті "Народного фронту".

У політсилі наголошують, що черговим фейком стала інформація про те, що Арсеній Яценюк і його дружина не живуть в Україні і мають американські паспорти, а також, що сам політик має додатковий заробіток, оцінюваний в мільярди доларів.

Прес-служба "Народного фронту" заявляє, що зазначена інформація - одна зі складових інформаційної кампанії проти Яценюка, яка тривала багато років його прем'єрства і не припиняється досі.

На думку політсили, дані про американськи паспорти доповнять архів фейків про "чеченського бойовика" і "24 вілли в Майамі".

Інформаційну атаку в "Народному фронті" пов'язують з боротьбою політсили і Яценюка проти агресії Росії, яка, очевидно, і є замовником фейку.

У партії наголошують, що Арсеній Яценюк проживає і працює в Україні, його дружина Терезія працює психологом у державній лікарні в Києві. Батьки проживають в Чернівцях. Паспортів іноземних держав вони не мають.

"Ми звертаємося до громадян України: будьте пильні, не вірте всьому, що написано на інтернет-парканах. Не дозволяйте собою маніпулювати і ставати інструментом в інформаційній війні проти України", - відзначили в політсилі.