RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Учасницю популярного українського шоу підняли на сміх через тату з одіозним політиком: фото

Кулінар-любитель з Харкова, учасниця шоу "Король десертів" Рузанна Щербина зробила собі тату зі скандальним мером рідного міста Геннадієм Кернесом.

Фотографію з тату політика вона опублікувала в своєму Instagram (її нікнейм в цій соцмережі - kuku.ruzka).

Вона зазначила, що є щирою прихильницею Геннадія Кернеса і дуже шкодує, що у неї немає з ним спільних фото та опублікувала фото, зроблене за допомогою фотошопу.

"Завжди любила нашого мера за все, що він зробив для нашого міста! Для всіх хорошим не будеш, але Кернес - той мер, яким пишається добра частина харків'ян! Люблю Харків! Люблю Геннадія Адольфовича! І в його честь я зробила чергову татуху", - підписала фото вона.

Також вона додала, що Кернес в її житті зіграв надзвичайно важливу роль.

"Буду рада в 70 років подивитися на руки і згадати про всі значущі події і людей, на честь яких я робила татухи в молодості!", - уточнила Щербина.

У той же час користувачі мережі залишили в основному негативні коментарі під її постом, на які дівчина намагалася відповідати.

"Пригадую, один досить дорослий татуювальник розповідав, як після падіння ідеалів СРСР, до нього приходили клієнти, щоб зводити татуювання Леніна. Дехто навіть просив переробити Леніна в Ісуса Христа. Час йде, міняються люди і їхні ідеали"

"А чому, чи не на візку? А фінансово ти йому теж до кінця життя допомагати зібралася? Або квартиру перепиши !!!!! Йому ж мало"

Як повідомляв "Апостроф", раніше російська співачка Оксана Яковлева привітала ветеранів Другої світової війни з Днем перемоги танцем на пілоні в пілотці і трусах.