RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У мережі висміяли "дитячий" бал в Донецьку за участю ватажка ДНР: опубліковані фото і відео

Ватажок терористичної організації ДНР Денис Пушилін прийняв участь в акції "Дерево бажань" з балом в окупованому Донецьку.

Про це повідомив користувач "Донецький абориген" у себе в Twitter-акаунті.

Захід пройшов в донецькому драматичному театрі ім. Бровуна, там для всіх бажаючих надавалася можливість "втілити мрію дітей з дитбудинків, інтернатів та багатодітних сімей" за допомогою жереба. При цьому блогер зазначив, що самих дітей на заході не було.

"Понесло громадян по монархізму. Аристократичний благодійний бал в ДНР в честь дня захисту дітей, для дітей з прифронтових районів. Парадний зал - є, червоні доріжки - є, Блазні теж є. А ось дітей забули - не підвезли ... Сміття з міста вивезіть, аристократи", - пише блогер.

Джерела в ДНР повідомили, що захід для верхівки ДНР без дітей, але з блазнями, червоними доріжками та іншими атрибутами було організовано "депутатами Народної ради ДНР".

Як повідомляв "Апостроф", раніше бойовики на Донбасі помітили коханку ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна з дорогою сумкою від "Шанель" і почали висловлювати свої обурення в соцмережах.