RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відомий путінський комік потрапив в базу "Миротворця"

Популярний російський шоумен, комедійний актор і продюсер Михайло Галустян був внесений в базу даних сайту "Миротворець".

Як повідомляється, дані Галустяна були внесені в базу за порушення кордону України, пропаганді країни-агресора, участь в спробах легалізації анексії Криму та незаконну комерційну діяльність на півострові.

"З травня 2016 року входить в головний штаб військово-патріотичного руху "Юнармія". В ході президентських виборів 2018 увійшов до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку Володимира Путіна, і ініціативної групи, яка висунула кандидатуру політика", - йдеться в повідомленні " миротворця ".

В даний момент Галустян бере участь в зйомках фільму в таборі "Артек" в Криму.

Також на сайті "Миротворця" повідомляється, що в 2015 році група "Анонімний інтернаціонал" виклала СМС-листування за 2011-2014 роки заступника голови управління президента РФ з внутрішньої політики Тимура Прокопенко, в якому фігурує і Галустян. Так, шоумен просив прислати йому текст про події на Майдані і загибель авіалайнера MH17, який він зміг би викласти від свого імені і з "урахуванням специфіки свого амплуа".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 23 травня в Україну не пустили російського письменника Антона Антонова-Овсієнка.