RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Сірий кардинал" Путіна влаштував прощальну гастроль в Донецьку

Куратор "невизнаних республік" Владислав Сурков, якого в Кремлі хочуть замінити на колишнього посла Росії в Білорусі Михайла Бабича, побував в Донецьку з прощальним візитом.

Про це повідомляє блогер Фашик Донецький у Twitter.

"До речі, за непідтвердженими даними, був в Донецьку Сурков. З типу прощальними промовами динирійцям, мовляв сіпасіба за дев'ятемая і все таке. Мало хто знає, але саме для нього захараст (Олександр Захарченко, - прим. ред.) в центрі Донецька робив на одній висотці типу напис динири", - написав він.

За словами блогера, на одній з висоток навіть спеціально включили світло. "При вимкненому світлі на одній з висоток, були ввімкнене світло у вікнах, щоб візуально читалося динири. Кажуть, що Сурков дуже пишається своїм дітищем - динири", - зазначив Фашик Донецький.

Також він вказав на одну важливу деталь, пов'язану зі зміною російського куратора і озвучив прогноз про долю чинного ватажка бойовиків Дениса Пушиліна.

"У ситуації зі зміною кураторів, знайдуться неугодні, яких будуть відстрілювати як худобу. Чесно, спостерігати за тим, як вата буде мочити вату - це ну дуже круто. Цікаво, кого першим пустять під ніж: Пушиліна або польових командирів по типу Абхаза. Ставлю на смерть Пушиліна", - резюмував блогер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Сурков засвітився з російськими найманцями ДНР-ЛНР.