RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

​П'янка в центрі Києва переросла в криваву бійку: фото і відео

У ніч на 28 травня на Майдані Незалежності в центрі столиці сталася бійка з різаниною, в ході якої було поранено ножем 18-річного хлопця.

Про це повідомляє "Інформатор".

За попередньою інформацією, двоє молодих хлопців розпивали алкогольні напої на парапетах, біля Стели Незалежності. За словами одного постраждалого, в якийсь момент повз них проходили троє хлопців. Спочатку дві компанії почали розмовляти між собою, після чого одні запропонували другим випити.

Приємне спілкування тривало не довго і почалася штовханина і бійка. В ході конфлікту один із трьох завдав кілька ножових поранень опоненту. Також постраждав і товариш потерпілого, але він отримав незначні травми.

Після розборок компанія із трьох хлопців зникла у невідомому напрямку. На Майдан викликали поліцію і медиків. Лікарі оглянули постраждалих і госпіталізували одного хлопця з ножовими пораненнями обличчя.

Місце, де була бійка було залито кров'ю, а в одній з калюж лежав розкладний ніж. Імовірно, їм і було нанесено поранення потерпілому. Всі обставини будуть з'ясовувати правоохоронці.

Як повідомляв "Апостроф", в Оболонському районі Києва надекватний чоловік під час конфлікту поранив свого опонента ножем у груди.