RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Зеленський слуга людей чоловіча футболка 3D: в Китаї намітився український бум

На інтернет-майданчику AliExpress, де продають свої товари виробники з Китаю, вже продаються різні товари із зображенням президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє "Страна.ua".

Зокрема, із зображенням Зеленського можна замовити чохли для смартфонів iPhonе нових моделей, футболки і незвичайні чашки.

Футболки з Володимиром Зеленським є трьох варіантів. Два принта з портретами самого Зе і один з Василем Голобородьком, героєм серіалу "Слуга народу". Ціна такої речі $10,78 або 285 гривень за курсом НБУ на 30.05.2019 року.

Великі розміри коштують дорожче - близько 365 гривень.

Доставка китайської поштою China Post Registered Air Mail в Україні буде безкоштовною. Але, як уточнює продавець, приїде футболка протягом 30 днів від моменту замовлення.

Також на AliExpress журналісти знайшли й інші товари із Зеленським. Так, у продажу є сім видів чохлів для мобільних телефонів. Будь-який можна замовити за $ 2,09 (близько 56 гривень) на iPhone вище 6-го.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фотожаби на обід президента України Володимира Зеленського шаурмою.