RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Під Хмельницьким у страшній ДТП загинула мати з дитиною: фото

31 травня біля села Колибаївка Хмельницької області зіткнулися легковий автомобіль Chevrolet Aveo та вантажівка MAN, в результаті чого загинуло троє осіб.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції регіону.

За попередніми даними 54-річний водій Chevrolet, рухаючись в напрямку м. Кам'янець-Подільський, не врахував дорожньої обстановки, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив лобове зіткнення з вантажним автомобілем під керуванням 53-річного мешканця Чернівецької області.

Унаслідок ДТП загинув водій легковика та його пасажири — 25-річна мати з трирічною донькою. Водій вантажівки не постраждав.

На місці події працювала слідчо-оперативна група ГУНП в Хмельницькій області. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Як повідомляв "Апостроф", 30 травня на трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече в районі села Заруддя Тернопільської області сталася страшна ДТП, в якій загинуло четверо осіб.