RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Харкові влаштували коридор ганьби для партії Кернеса і Труханова: фото

У Харкові, біля Палацу спорту, де має відбутися з’їзд "партії мерів" Геннадія Кернеса та Геннадія Труханова "Довіряй справам" зібралися представники націоналістичних організацій.

Про це повідомляє "Громадське".

На акції зібралося близько тисячі людей. За словами організаторів, вони хочуть нагадати людям, що у 2013-2014 році очільники партії займали проросійську позицію.

На місці присутні представники осередку партії "Демократична сокира", націоналістичних організацій "Фрайкор", "Правий сектор", "Світанок", ГО "Харківський антикорупційний центр", "Антикорупційна Рада", ГО "Інформаційно-аналітичний центр Євро Харків".

До будівлі прямувало багато "бюджетників", зокрема вчителів та вихователів. Більшість відмовлялися говорити, лише деякі сказали, що підтримують Кернеса і прийшли добровільно.

Активісти "побудували" коридор ганьби біля входу. Там розлили червону фарбу, аби люди, які йдуть у будівлю, проходили через неї і лишали криваві сліди на макеті карти України, який розстелили протестувальники.

Також біля входу виставили фото загиблих учасників бойових дій на Донбасі.

Детально про те, як в Україні створюється "партія мерів міст" читайте в матеріалі "Апострофа": "Партія поганих Ген": навіщо Кернес та Труханов зібралися в Раду.