RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Чого чекати від погоди 4 червня: синоптик дала похмурий прогноз

У вівторок, 4 червня, у більшості областей України дощитиме, можливі грози, шквали та град.

Про це написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Травень став червнем і тому у погоді особливо нічого не змінилося) Дощі та грози, спека, метелики та комарі. Локально сильні зливи або сонце. 4 червня також у більшості областей України пройдуть короткочасні грозові дощі. Місцями можливі сильні зливи, шквали при грозі, град", - повідомила метеоролог.

Лише в Криму, за її словами, завтра суттєві опади малоймовірні.

Температура повітря буде знову високою: протягом дня +25+30 градусів, на Півдні та Сході до +32 градусів, у західних областях +22+27 градусів.

У Києві у вівторок очікується дощ та гроза, максимальна температура повітря +27+29 градусів, під час дощу зниження до +24+26 градусів.

"Температура води у Дніпрі поблизу Києва становить 20-21 градус, в озерах, ставках та калабанях, звичайно, вища, а кому цікаво поплавати далі - до вашої уваги карта температури води у морях. Між іншим, на нашому чорноморському узбережжі, в Ялті, Одесі, наприклад, 20-22 градуси, а ось на Азовському морі вода традиційно тепліша, зараз в районі Генічеська, Бердянська 24-26 градусів!", - підсумувала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", у перші два місяці літа погода в Україні буде досить спекотною, але при цьому по всій країні очікуються дощі.