RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Перший літній молодий місяць: астролог розповіла, яким знакам зодіаку пощастить

У перший робочий тиждень літа, з 3 червня, на нас чекає молодик (молодий місяць). Він настане о 13:01 за київським часом.

Астролог Емма Литвинова розповіла, для яких знаків зодіаку цей період буде особливо сприятливий, передає kp.ua.

Знаком Зодіаку, який буде керувати людьми в цей час, будуть Близнюки. Астрологи попереджають, що раптово нам захочеться лінуватися і розслабитися, проте піддаватися такому настрою не варто. Молодик - саме той час, коли потрібно брати ініціативу в свої руки.

"У цей день ми стаємо справжніми будівельниками свого життя. Це час натхнення, мрій і побудови планів на місяць, рік, на все життя вперед. Але не варто переоцінювати свої можливості - ставте реальні, малі цілі, щоб в майбутньому досягти більшого", - каже астролог.

За словами Литвинової, червневе молодик відмінний день для залучення багатства. Енергія знака Близнюки така, що всі дії, спрямовані на залучення процвітання, отримання прибутку і налагодження відносин, набувають в Молодик в Близнюках особливу силу. Це особливо сильно зможуть відчути представники таких знаків як Терези, Водолій, Риби, Стрілець і, звичайно ж, самі Близнюки.

Астролог радить підготуватися до молодика наступним чином: добре провітрити приміщення, впустити в нього багато світла, навести порядок в документах, а також провести прибирання, починаючи від вхідних дверей за годинниковою стрілкою. Тим самим ви підготуватися до прийняття нового і самого кращого, що може увійти в будинок і в життя.

Безпосередньо в день молодика можете проводити переговори і запускати проекти. День гарний для початку навчання, складання іспитів, спілкування. Крім того, можна провести ритуал на залучення багатства. Для цього з аркуша паперу виріжте трикутник - це символ Меркурія, енергія якого в ці дні особливо сильна. На ньому за п'ять хвилин до молодика, (нагадуємо, початок о 13:01 за київським часом), напишіть текст у довільній формі, в якому попросіть у зірок і Всесвіту тяжіння фінансової стабільності в ваш бюджет.

Астролог також нагадує, що в день молодика і два дні після нього слід зберігати позитивний настрій і виключити всі скарги і невдоволення життям.

Як повідомляв "Апостроф", відомий астролог Влад Росс розповів, що Україну чекають великі реформи, які будуть проходити сім років поспіль.