RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Великі втрати ЗСУ на Донбасі: з'явилися нові дані про постраждалих

Днем в п'ятницю, 7 червня, в госпіталь надійшли ще троє українських військовослужбовців, які постраждали під час обстрілу бойовиків в районі Новолуганського.

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

"Станом на 16.00 в госпіталь надійшли ще троє військовослужбовців. Це постраждалі в результаті нічного обстрілу позицій об'єднаних сил поблизу Новолуганського", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вночі на п'ятницю, 7 червня, бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі Новолуганського, в результаті чого двоє бійців загинули і 11 отримали бойові травми і поранення різної тяжкості. Відзначимо, що спочатку повідомлялося про 8 постраждалих. Їх евакуювали в госпіталь.

Як розповів начальник військового госпіталю полковник медичної служби Павло Пилипенко, четверо військовослужбовців надійшли з уламковими пораненнями кінцівок, тулуба і дотичними пораненнями. Ще четверо - з бойовими акубаротравмами.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 4 червня на лінії розмежування на Донбасі загинули двоє військовослужбовців ЗСУ: бойовики з ПТУР вистрілили у вантажівку, що перевозила продукти.