RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Люди залишилися без зв'язку, світла і доріг: моторошні фото наслідків зливи під Черкасами

Протягом 9-10 червня через рясні опади жителі Тальнівщини Черкасьої області залишились без доріг, світла, мобільного зв’язку та власного обійстя.

Про це повідомляє видання vikka.ua із посиланням на місцевих жителів.

"Вперше в житті зіштовхнувся з таким аномальним явищем. Заїхали в одне із сіл на Тальнівщині провідати рідну бабусю. Дорога до самої хати лежала через асфальт, але після сильного двогодинного дощу, асфальту як і не було. Наступив апокаліпсис: дороги немає, світла немає, зв`язку немає, телефони розрядженні, ще й субота – вихідний. Американське кіно відпочиває", – коментує у Facebook Владислав Москаленко.

Через декілька годин після розвідки місцевості та опитування людей, "полонені" знайшли людину, яка повнопривідним трактором полем витягнула автівку до найближчої дороги.

Світлинами із самого районного центру ділиться Ольга Котенко. За її словами, мешканці двоповерхових будинків, що в кінці вулиці Майданецька, не могли дістатися дому.

У місцевих жителів затопило городи, підвали, знесло огорожі та розмило ґрунт. Люди кажуть, що досі такого у їхній місцевості не було.

Як повідомляв "Апостроф", у вівторок, 11 червня в Україні в північних і західних областях очікуються дощі, температура повітря при цьому відчутно не знизиться.