RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Смертельна пожежа в одеській психлікарні: нові фото, відео і дані про жертви

В одеській психіатричній лікарні, де 10 червня ввечері сталася жахлива пожежа, загинуло шестеро осіб.

Про це повідомляє ДСНС регіону.

"10 червня о 21:44 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання у відділенні № 7 Комунального некомерційного підприємства "Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я" Одеської облради за адресою Академіка Воробйова, 9. Підрозділи були негайно спрямовані по підвищеному номеру виклику "Пожежа РАНГ 2"", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією рятувальників, палав дах будівлі. Вогнеборці врятували 15 осіб та передали їх бригадам швидкої медичної допомоги , з них 4 особи в непритомному стані, яких на жаль не вдалось реанімувати. Пізніше надійшла інформація про загибель ще двох людей, які були доставлені в міську лікарню номер 11.

На місці події працювали дві оперативні дільниці:одна на рятування людей, друга на гасіння пожежі. пожежникам довелося ліквідовувати загорння на площі 500 м2.

Президент України Володимир Зеленський вже відреагував на страшну подію і доручив створити держркомісію з розслідування НП.

"Пожежа в Одеській психіатричній лікарні. Страшна трагедія. Пожежу ліквідовано, але вже шестеро загиблих. Доручаю прем’єру VGroysman негайно створити держкомісію з розслідування. Причини будуть з'ясовані. Мої співчуття рідним та близьким загиблих", - написав він у Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", в Василькові, Київської області, на птахофермі загорівся один з цехів: вогонь поширився по всій площі покрівлі.