RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Сталін і каша в голові: мережі насмішили скарги Чичериной на цькування її в Росії

Яра прихильниця бойовиків Донбасу, російська співачка Юлія Чичеріна поскаржилася на цькування в соцмережах і візити поліцейських після випуску її пісні про вбитого ватажка ДНР Олександра Захарченко.

Пост співачки опублікувало в Facebook її фанатське співтовариство.

Чичеріна згадала також актуальні події в Росії - затримання журналіста-розслідувача по "наркотичній" статті і зробила екскурс в історію, звинувативши мирне населення Радянського союзу в сталінському терорі.

"Йде постійне цькування в мережі за пісню про Олександра Захарченко "Його Оплот", заблокували мій акаунт на ФБ, брешуть, обговорюють мою зовнішність за очі маргінально і дуже не по-європейськи, все б нічого, але стукачі полізли назовні - на мене стуканули в Клинську поліцію! тепер поліцейські приїжджають до мене додому і уточнюють - терористка я чи екстремістка? Хотілося б нагадати, що гени пальцем не розмажеш - їх діди також стукали і невинних садили в Гулаги, і вони тепер звинувачують в цьому Йосипа Сталіна, зараз не стануть садити співачок-сепаратисток, раз відмазали журналіста-наркодилера, а зі стукачів і брехунів пора б брати штрафи, найменше продажні люди люблять платити", - пише співачка.

При цьому в коментарях до посту користувачі відзначили логічність подій, що відбуваються з Чичериною і порадили "звикати" до такого життя, якщо вже вона почала підтримувати терористів (авторська орфографія і лексичні звороти збережені).

"Думала, що буде складати пісні про терористів, а її хвалитимуть. Вона б ще про Гітлера пісню написала, а потім плакала, що мовляв не розуміють її".

"Звикай!".

"Вийшла в тираж Чичеріна, і уже не знає, як до себе увагу привернути".

"Нехай заспіває пісеньку про Цапка, або про Чикатила, або про генерала Власова на худий кінець. Думаю, поставляться з розумінням. А співати пісеньки про терориста зрадника Батьківщини, це вже занадто".

"Яка байдужість! Ви б її доктору показали, у панянки явні ознаки психічного захворювання".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі були опубліковані фотографії Юлії Чичериної, яка сильно змінилася зовні після численних візитів на Донбас. Користувачі соцмереж зазначили її нинішню схожість з іншим шанувальником бойовиків - актором Іваном Охлобистіним.