RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Кримський Чорнобиль: з'явилися свіжі фото і реалії життя після катастрофи в Армянську

Жителі Армянська (окупований півострів Крим) скаржаться на жахливі умови життя через викиди з місцевого заводу "Кримський титан".

Люди кажуть, що вода в місті зовсім не придатна для використання. Місцеве населення побоюється, що на заводі знову можливі викиди, які були зафіксовані тут минулого року.

З червня минулого року тут постійні проблеми з подачею води. Жителі міста постійно скаржаться і на те, що вода тече іржава.

Деякі жителі міста розповіли, що тут роками немає стабільного водопостачання. За словами однієї з жінок, вона могла прати тільки ночами, коли в крані був хоч якийсь тиск.

"Все життя було - мука. Набирала, набирала, набирала... У нас встановили нову насосну станцію, але коли її підключили, усе місто стало як решето: прориви були скрізь. Станція нова, обладнання старе. Полагодили, але воду також не дають. І тепер у нас жителі вище третього поверху – не люди, а мученики. Єдиний виняток - Другий мікрорайон. Не знаю, збіг чи ні, але там переважна більшість міських начальників живе. І з водою в цілому все в порядку", - говорить вона.

"Апостроф" повідомляв, що окупанти влаштували в Армянську нову біду.