RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Відомий журналіст вказав на повчальний момент з безногим бойовиком ДНР: фото і відео

Відеозвернення бойовика так званої ДНР, який втратив ноги в результаті бойових дій, ілюструє ту "владу", за яку воюють на Донбасі прихильники сепаратистів.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише блогер Денис Казанський.

Бойовик розповів, що після поранення в 2015 році він змушений виживати на мізерну пенсію, якої не вистачає навіть на те, щоб оплатити комунальні послуги.

"З перших днів я завжди був на передовій, поки не залишився інвалідом першої групи. Зараз я звертаюся до всіх таких, як я. Нам призначили пенсію в розмірі 3200 рублів (близько 1500 грн). Як на неї можна прожити, якщо я знімаю житло за 4000 рублів? У мене маленька дитина. У мене на їжу практично грошей не залишається", - розповідає бойовик.

Колишньому "бійцю ДНР" не виділили навіть кімнати в гуртожитку. Більш того, за борги його житло відключили від електроенергії.

"Ось що потрібно у нас по телевізору показувати. Щоб ні в кого більше не було ілюзій з приводу "братньої допомоги", російських "визволителів" і того "народовладдя", за яке вони нібито виступають", - прокоментував звернення бойовика Казанський.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", бойовик з Челябінська Ігор Абдулвалеєв, який воював на Донбасі, поскаржився на те, що був поранений і контужений, а в результаті залишився нікому не потрібен на батьківщині.