RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Український журналіст підірвав мережу постом про медіа-Чорнобиль на каналі соратника Медведчука

Новий власник телеканалу Zik Тарас Козак, соратник Віктора Медведчука, запропонував телеведучому Остапу Дроздову повну незалежність, проте той відмовився.

Про це журналіст написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ви будете здивовані, але найбільш патріотичні (й навіть нарвані) люди в один голос казали мені …залишатися на ZIKу. Мовляв, якщо тобі дають автономію і ти можеш гнути проукраїнську лінію далі – обов’язково роби це. Збережи свій майданчик. Роби своє діло для свого глядача, до якого ти йшов 12 років", - написав Дроздов.

За словами телеведучого, саме тоді він зрозумів, "у якій ми дупі".

"Я був вражений. Я зрозумів, що така позиція вичерпно пояснює, чому ми всі в такій непросвітній дупі. А тому, шановні патріоти, що ви готові пристосовуватися завжди і всюди. Ви готові крадькома і впівголоса співати свої янгольські пісні, перебуваючи в самому центрі пекла. Це типово українська історія: ми будемо зневажати ворогів, але користуватися їхніми ресурсами. Піткін в тилу ворога", - написав Дроздов.

Він також переконаний, що за останні два тижні новий менеджмент убив телеканал ZIK, а сам телеканал став "партійним".

"Телеканал за лічені дні став по суті партійним. Безлімітно зайшли такі токсичні постаті, як Шуфрич, Рабінович, імбецил Кива і весь пул спікерів ОпоЗаЖиття. Я, Кіпіані, Рахманін, Даниленко раніше могли цьому опиратися і сумарно зберігати проукраїнську лінію, натомість кончені негідники були компактно зосереджені в однієї ватної тьоті. Тепер же ZIK перетворено з самобутнього каналу в типову каналізацію", - підкреслив телеведучий.

Дроздов чітко пояснив свою позицію, він заявив, що не хоче "бути причетним до медіа-Чорнобиля".

"Його не видно, але він буде фонити щонайменше 25 років", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", на телеканалі та інформаційному агентстві ZIK ввели цензуру після приходу нового власника, яким став соратник Віктора Медведчука Тарас Козак.