RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У випускників ДНР-ЛНР істерика: в мережі показали дипломи від бойовиків

У мережі показали дипломи випускників медичного університету в окупованому бойовиками Донецьку - студенти та їхні батьки в шоці.

Про це повідомляють на сторінці "Тимчасовий Донецьк" в Twitter.

Так, студенти, які закінчили ВНЗ на окупованому Росією Донбасі, прийшли на церемонію вручення дипломів. Однак сам документ їх дуже вразив. Як пишуть в мережі, після вручення свято було зіпсоване, багато хто після отримання диплома почав істерично кричати прямо в залі. Також уточнюють, що після закінчення заходу студенти та їхні батьки пішли на розбирання до ректора, щоб з'ясувати, чому обіцяли одне, а отримали інше. Також багато хто відмовився їхати в ресторан для продовження святкування закінчення ВНЗ.

Відзначають, що Кремль раніше обіцяв видати дипломи випускникам медичного університету в Донецьку іншого зразка - як у медичному ВНЗ Пітера.

У мережі підкреслили, що в російській базі отриманий дипломи з окупованого Донбасу не значаться. У зв'язку з цим їх не можна перевірити на справжність, бо такого університету фактично не існує, раз він не пробивається в базі РФ.

У мережі користувачі відреагували з сарказмом на даний файл.

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах висміяли диплом бакалавра, виданий самовизнаною ЛНР в контрольованому бойовиками Луганську.

Раніше батьки і студенти в Донецькій області, які підтримують бойовиків ДНР, обурювалися тим, що їх обдурили і не видали обіцяні дипломи вузів Росії.