RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Росіянка влаштувала расистський скандал в літаку з Лас-Вегаса: опубліковане фото

Темношкіра жінка - пасажирка літака з Лас-Вегаса поскаржилася на росіянку, яка відмовилася сидіти поруч з нею через її колір шкіри.

Про це повідомляє видання The Sun з посиланням на коментар жінки.

Темношкіра дівчина на ім'я Тіарра летіла рейсом авіакомпанії Spirit Airlines з Лас-Вегаса в Чикаго. Поруч з її місцем сиділа світлошкіра росіянка.

"Ця жінка заборонила мені сідати поруч з нею. Вона настільки цього не хотіла, що сварилася з бортпровідників. На щастя, на рейсі були світлошкірі люди, які погодилися помінятися зі мною місцем, щоб сидіти поруч з нею. На це вона із задоволенням погодилася... Я була так принижена і ображена", - згадує Тіарра.

Також жінка уточнила, що росіянка вибачалася перед нею, заявивши, що не розраховувала поступатися місцем нікому.

"Тим не менш, вона із задоволенням посадила поруч з собою молодого білого студента. Як тільки ми приземлилися, вона негайно побігла скаржитися до стюардес на те, що її новий супутник весь політ називав її расисткою", - додала вона.

Користувачі соцмереж закликали авіакомпанію Spirit Airlines розібратися в події, проте там коментувати інцидент відмовилися, зазначивши, що вивчать ситуацію.

Як повідомляв "Апостроф", навесні в мережі з'явилося відео з російськими туристками в Ізраїлі, які по сирені не встали і не віддали данину тисячам загиблим ізраїльтян в результаті бойових дій і терактів в країні.