RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Зеленський на Ніагарському водоспаді: скільки коштує такий відпочинок

Стала відома вартість екскурсії на Ніагарський водоспад, яку відвідав президент України Володимир Зеленський під час перебування в Канаді.

Про це повідомляє Get your guid.

Так, офіційний 20-хвилинний круїз в канадському Ніагара-Фолс проводять на борту Voyage to the Falls. Щоб подивитися зблизька на Ніагарський водоспад слід купити квиток. Наприклад, на 7 липня, ціна екскурсії для однієї дорослої людини коштує 662 долара.

Пам'ятки показують на борту човна, який підпливає до самого водоспаду. Щоб туристи не намокли, їм видають спеціальні дощовики червоного кольору. Вони входять у вартість квитка. Саме в такому "вбранні" Зеленський зробив фото, коли приїхав з візитом до Канади.

На своїй сторінці глава держави підтвердив, що в кінці візиту вдалося трохи побути людиною. Маючи на увазі, що йому вдалося відпочити від офіційних зустрічей і розслабиться.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі українського сегменту Facebook бурхливо обговорюють фотографію президента України Володимира Зеленського з дружиною Оленою і главою Офісу президента Андрієм Богданом біля Ніагарського водоспаду на кордоні США і Канади.