RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Герой України фінансує бойовиків і працює на армію Путіна: розслідування журналістів

Бізнес народного депутата України, члена комітету нацбезпеки і Героя України В'ячеслава Богуслаєва продовжує обслуговувати російські спецслужби і фінансує терористичну організацію ДНР.

Про це йдеться у розслідуванні BIHUS.info.

У розслідуванні йдеться про російські військові вертольоти і урядові літаки, в двигунах яких є комплектуючі українського виробництва. Журналісти стверджують, що на авіаційному підприємстві Мотор Січ і сьогодні виробляють, ремонтують і обслуговують двигуни для Росії.

"Нардеп-Герой України працює на Путіна. Попри війну, він постачає українські деталі для російських військових літаків, отримує гроші від ФСБ і фінансує так звану "ДНР". Цей "герой" - народний депутат України Вячеслав Богуслаєв. І він не тільки нардеп, він член комітету з питань нацбезпеки та оборони! Але гроші, схоже, "не пахнуть".Це його компанії обслуговують літаки ФСБ і Путіна", - йдеться у повідомленні.

"p.s. без деталей Богуслаєва, більшість російських вертольотів на Донбасі, просто б не злетіли", - підсумували журналісти.

Як повідомляв "Апостроф", в 2016 році Богуслаєв склав компанію президенту Росії Володимиру Путіну під час його відвідин Спасо-Преображенського собору на острові Валаам.