RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Синоптик розповіла, на скільки в Україну прийшла осіння свіжість​

Найближчим часом в Україні ще протримається холодна осіння погода.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

У ніч на середу, 10 липня, температура повітря в більшості областей країни опуститься до + 7...+14 градусів. Вдень потеплішає до +17...+24 градуси. У південній частині України 10 липня буде +12...+16 градусів вночі, а вдень +23...+26 градусів.

Дощі в багатьох регіонах пройдуть разом з атмосферними фронтами північно-східного циклону ім'ям Pirmin. Суха погода буде в південній частині і на південному сході. Там прогнозують вплив атлантичного антициклону Winnie. На Заході і Півночі - поривчастий вітер.

У Києві в середу, 10 липня, очікуються періодичні дощі, часом поривчастий західний вітер, вночі стовпчики термометрів опустяться до +12...+14 градусів, вдень синоптик обіцяє близько +20 градусів.

"Ця практично вереснева свіжість серед липня ще триватиме довго в Україні, на спеку не розраховуйте, одягайтеся і живіть згідно з прогнозом погоди, самою погодою і вашими смаками", - написала Діденко.

Вона також додала, що всі так нарікали на літню спеку, що вона надулася і пішла. Але синоптик додала, що літо обов'язково ще повернеться в Україну.

Як повідомляв "Апостроф", 8 липня в Херсоні пройшли сильні дощі: водою затопило вулиці міста.