RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Скасування параду на День Незалежності: відомий доброволець підтримав Зеленського

Екс-боєць ЗСУ і відомий юрист Масі Найєм висловився з приводу рішення президента Володимира Зеленського скасувати проведення військового параду на День Незалежності України.

Про це він розповів "Апострофу".

За словами Найєма, він принципово не проти параду, однак його проведення здається йому зайвим.

"Якщо це робиться для того, щоб виховати патріотичний дух, то це потрібно робити цілий рік, а не раз на рік. Якщо це робиться для того, щоб демонструвати силу, то, напевно, її краще демонструвати в ООС, де техніка, показана на параді, не використовується. Якщо це робиться для того, щоб самі військові були задоволені, то можна їх провести якось по-іншому без техніки і при цьому адресно, кому насправді це потрібно, надати якусь допомогу, а не просто видати по тисячі гривень комусь в тилу. Навіщо йому та тисяча гривень? Краще нехай отримають допомогу 300 осіб. Наприклад, комусь на 300 тисяч гривень якісь протези нормальні куплять. Напевно, це логічно", - говорить доброволець.

Думки інших діючих і колишніх військових з приводу скасування параду читайте в матеріалі "Апострофа": Скасувати не можна залишити: що думають військові про парад на День незалежності.