RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Простоїть недовго: соцмережі продовжують обговорювати відновлення пам'ятника Жукову в Харкові

У Харкові вкрай негативно прийняли новину про відновлення в місті пам'ятника радянському маршалу Жукову, і вилили своє обурення в соцмережах.

Про це йдеться в численних негативних коментарях у харківському сегменті користувачів Facebook.

Деякі харків'яни обговорюють дії маршала Жукова, спрямовані проти української державності, деякі нарікають на пасивність і радянський спосіб мислення пересічного обивателя з Харкова, а ще частина закликає місцевих націоналістів зробити якісь дії в зв'язку з тим, що трапилося.

"Здох давним-давно, а до сих пір стільки смороду", "В Харкові не відновили пам'ятник Жукову, в Харкові встановили пам'ятник вам, довб***би", "В Харкові повернули пам'ятник Жукову. Цікаво, у нас закон про декомунізацію вже не працює? Де наші борцуни з нацистами? Не заплатили або тільки в мультиках такі сміливі?"," Пам'ятник Жукову повернули, на черзі мабуть телеміст","В Харкові повернули пам'яті, пам'ятник військовому злочинцеві маршалу Жукову. Кернес щасливий. Думаю, що простоїть новий Жуков недовго","Жуков воював проти фашистів ... і проти вільної України, та взагалі проти будь-якої свободи в СРСР. тепер фашистів немає, проти кого поставив Кернес пам'ятник? Проти вільної України? Ганьба !!", - пишуть харківські користувачі соцмереж.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові відновили пам'ятник радянському маршалу Георгію Жукову, який повалили активісти ще 2 червня.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство Тема: Акции протеста
Теги: