RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Дніпрі розгорівся скандал через приниження бійця АТО в маршрутці: фото

У Дніпрі водій маршрутного таксі відмовився везти ветерана АТО за посвідченням учасника бойових дій.

Про це написав сам ветеран Денис Демченко на своїй сторінці в Facebook.

Він сфотографував водія і його автомобіль і попросив своїх підписників ставити реакції на пост, щоб зробити його "відомим" в місті.

"Сьогодні сів у 136 маршрутку, пред'явив УБД. Це чмо сказало треба їздити на тролейбусі. Дав грошей і від здачі відмовився, це чмо залишилося задоволеним", - пише колишній військовослужбовець.

Під постом за кілька годин набралося більше восьмисот коментарів. Більшість користувачів підтримали ветерана, вони запропонували мобілізувати відразу на передову таких водіїв і взагалі будь-який обслуговуючий персонал, який не надає заслужених пільг ветеранам. Однак зустрічаються і негативні коментарі, окремі люди стверджують, що нібито маршрутки - приватний і збитковий транспорт і тому пільги повинні бути скасовані для них повністю, а самі пільговики будуть безкоштовно пересуватися на муніципальному транспорті. Також була піднята тема безпеки і умов поїздок на маршрутних таксі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явився самовпевнений монолог водія маршрутки з Хмельницького в Київ, у відповідь на питання пасажира про можливе місце для поїздки. "На всіх місць не вистачить. Нам ще півкраїни пересаджати зараз треба", - завершив свій спіч водій.