RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Дніпрі б'ють на сполох через зникнення бійця ВСУ з позивним "Хосе": опубліковано фото

У Дніпрі безслідно зник військовослужбовець Гнат Капітоненко, він повинен був прибути на поїзді до частини, але не приїхав.

Про це пише Лінда Судиловська на сторінці в Facebook.

"Зник військовий, вийшов з поїзда № 251О (Харків - Одеса) в понеділок, 22.07 о 21:28 на залізничному вокзалі Дніпра, повинен був прибути в розташування військової частини - в Черкаське. Не прибув. Останній раз виходив на зв'язок з родиною під час прибуття на вокзал Дніпра", - пише вона.

Також волонтерка опублікувала фото і дала опис військовослужбовця. За її словами, Капітоненко не конфліктна людина і навряд чи міг спровокувати конфлікт. На фронті він перебував уже 5 років.

"Позивний Хосе, з 20 батальйону 93 ОМПБ - 5-ти років захищає нас з вами. Відповідальний, надійний, але "запальний" у питаннях Донбасу і "втомлених" співгромадян .. Не відноситься до категорії "я воював ..". Допоможіть, поділіться, будь ласка, в мережі. Дякую. Капітоненко Гнат Олександрович, 43 роки. Був в штатському, з військових "ознак" - рюкзак-молі, бейсболка. УБД", - уточнила вона.

Як повідомляв "Апостроф", 21 липня, в Хмельницькому прощалися із загиблим на Донбасі снайпером ВСУ Богданом Бігусом. Він загинув під час виконання бойового завдання.